Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Earlier
 4. ★ Nume: ★ Grad: ★ Motiv retragere:
 5. ★ - Inainte de a face o cerere de absenta trebuie sa indepliniti urmatoarele conditi: 1. Minim 1 saptamana de la primirea gradului. 2. Cerere absente cu ganduri bune intemeiate. 3. Aveti dreptul la o absenta o data la 2 saptamanii. 4. Daca in perioada de absenta sunteti on pe alte server/comunitati/clanuri etc veti primi remove. ★ - Model Cerere Absenta Nume: Nume cs: Durata: Motivul: Grad detinut pe server:
 6. În acest topic, după cum ați observat și din titlu, vom păstra evidența promovărilor/ degradărilor pe server-ul nostru.
 7. ★ - Inainte de a face o cerere de admin trebuie sa indepliniti urmatoarele conditi: ★ - Numele cereri trebuie sa fie [Cerere Admin] - NUME. ★ - Minim 14 ani. ★ - Minim 15 ore acumulate pe server. ★ - Comportament adecvat pe server! ★ - Sa aveti o amprenta curata pe server.( no ban, no gag , etc.) ★ - Model Cerere Admin ⚜-Nume: ⚜-Varsta: ⚜-Ore acumulate: ⚜-Experienta amxx: ⚜-Cu ce ne poti ajuta:
 8. Regulament ne citit, primele 7 cifre din CNP nu se da in privat, de aceea a fost pus aici sa il puteti lasa aici, link-ul de la GT cu orele nu este. Experienta admin foarte slaba.
 9. Cum te numesti?: Andrei.Nickname joc: BOR | APHELIOS.Varsta: 14.Data nasterii: 16-august-2006.Primele 7 cifre din CNP (obligatoriu): il dau pe privat fondatorului!Link GameTracker cu orele: n-am.De ce vrei sa faci parte din STAFF?: Imi place cu ce se ocupa si vreau sa raspund la intrebarile adresate de playeri.Activitate noapte/zi: 3-4 ore.Experienta adminat (atentie, se verifica!): 1 luna.Care este principalul scop a unui admin?: Nu stiu!Ai mai fost admin? Daca da, cat timp?: Am fost 1-2 luni nu mai tin bine minte. Crezi ca vei putea dona vreodata?: Nu cred.Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci aici?: La acest server imi place cum e creat de Fondatorul ScoobyDoo.Steam (ON/OFF)?: offVei putea fi activ pe TeamSpeak3?: daContact?: APHELIOS#2860Ai citit regulamentul?: DaEsti constient ca vei fi tras la teste daca esti acceptat?: daMentiuni?: Nu
 10. Nume: Nick Cs: Nick Reclamator: Motiv: Ora & Data: Martori*: Dovezi: Altceva?:
 11. Nume: Nick Cs: Nick Reclamator: Motiv: Ora & Data: Martori*: Dovezi: Altceva?:
 12. Nume: Varsta: Nick Cs: Ore Jucate [Gametracker]: Cu Ce Poti Ajuta Serverul?: Ai Citit Regulamentul: Poti Ajuta Serverul Cu Un Boost?: Altceva?:
 13. Nume: Varsta: Nick Cs: Ore Jucate [Gametracker]: {Minim 5 ore jucate}
 14. nu ai citit regulamentul !!!!
 15. Contra: Explicatie: -Regulamentul nu este citit, daca il citesti iti dai seama ce trebue pus la acel punct! -La "mentiuni" la fel, daca nu ai citit regulamentul nu ai stiut ce sa pui acolo!
 16. PM CU NUME SI PAROLA!!
 17. Cum te numesti?:Stefan Luca-Tedosie Nickname joc:Luk4 Varsta:14Data nasterii:18.ianuarie.2006Primele 7 cifre din CNP (obligatoriu): IL DAU LA SCOOBYDOOLink GameTracker cu orele: 9 ORE De ce vrei sa faci parte din STAFF?:Deoarece doresc sa ajut comunitatea!!!!!Activitate noapte/zi:Cat potExperienta adminat (atentie, se verifica!):80%Care este principalul scop a unui admin?:Sa ajute comunitatea.Ai mai fost admin? Daca da, cat timp?:Da,o luna!Crezi ca vei putea dona vreodata?:Da.Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci aici?:Felul in care server-ul este organizat.Steam (ON/OFF)?:offVei putea fi activ pe TeamSpeak3?:Da.Contact?:Luk4#4866Ai citit regulamentul?:Da.Esti constient ca vei fi tras la teste daca esti acceptat?:Da.Mentiuni?:Nu am nimic de spus in plus.
 18. Cum te numesti?: stelyNickname joc: the_king_stelyVarsta: 17Data nasterii: 19,6,2003Primele 7 cifre din CNP (obligatoriu): il dau pe privat fondatorului!Link GameTracker cu orele: n-amDe ce vrei sa faci parte din STAFF?: pentru ca vreau sa ajut playeriActivitate noapte/zi: 3-4 oreExperienta adminat (atentie, se verifica!): 2 luniCare este principalul scop a unui admin?: Nu stiu!Ai mai fost admin? Daca da, cat timp?: o luna si ceva Crezi ca vei putea dona vreodata?: daCe te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci aici?: imi place staff-ul si gamamode-ul jocului Steam (ON/OFF)?: offVei putea fi activ pe TeamSpeak3?: daContact?: the_king_stely#3979: DISAi citit regulamentul?: DaEsti constient ca vei fi tras la teste daca esti acceptat?: daMentiuni?: Nu
 19. te astept data viitoare , pana atunci invata regulamentul!! 100%
 20. Contra! -Nu ai citit regulamentul serverului si de asta la "Ai citit regulamentul" ai pus "da". Mergi si citeste TOT regulamentul si ai sa vezi ce trebuie sa pui acolo, la fel si la Menriuni, nu trebuie lasat liber! Ai sa gasesti tot in regulament ce trebuie sa pui la acolo
 21. Cum te numesti?:Andrei Bratosin Nickname joc:vasilebossu' Varsta:14 Data nasterii:08.01.2006 Primele 7 cifre din CNP (obligatoriu)dau doar la ScoobyDoo Link GameTracker cu orele: De ce vrei sa faci parte din STAFF?:sa ajut playeri Activitate noapte/zi: 3,4 ore Experienta adminat (atentie, se verifica!):90% Care este principalul scop a unui admin?:sa ajute playeri Ai mai fost admin? Daca da, cat timp?:da 3 ani Crezi ca vei putea dona vreodata?:da Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci aici?:skinuri,tot,etc Steam (ON/OFF)?:off Vei putea fi activ pe TeamSpeak3?:da Contact:Bratosin Aandrei Ai citit regulamentul?:da Esti constient ca vei fi tras la teste daca esti acceptat?:da Mentiuni?:
 22. Nume:Alpha Vârsta:20 Link cu ore:https://www.gametracker.com/
 23. Slot :1h Helper:20h Administrator:35h Moderator:50h Semi-god:80h God:100h Co-Owner:150h Owner:250h
 24. Nickname joc: volcano_playxVarsta: 14 ani facuti recentData nasterii: 03.05.2006Primele 7 cifre din CNP (obligatoriu):5060506Link GameTracker cu orele:...De ce vrei sa faci parte din STAFF?: vreau sa ajut cu playeri Activitate noapte/zi: zi 2/3 oreExperienta adminat (atentie, se verifica!): da Care este principalul scop a unui admin?: sa aiba grija de server si de comunitateAi mai fost admin? Daca da, cat timp?: 2 ani Crezi ca vei putea dona vreodata?: da cam vreo 5 euroCe te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci aici?: imi plac modelele armelor si staffulSteam (ON/OFF)? OFF OFVei putea fi activ pe TeamSpeak3?: daContact?: discord Volcano#2648Ai citit regulamentul?:daEsti constient ca vei fi tras la teste daca esti acceptat?: daMentiuni?:nimic
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...